T9 - Az első bástya


Honlapt9.hu/hu/
CímBudapest, 1014, Táncsics utca 9.
T9 - Az első bástya

Bemutatkozik a T9, Budapest új kulturális közösségi tere!
A budai Várnegyed különleges, panorámás helyszínén október 31-éig színes kulturális programkínálat várja a látogatókat! Az interaktív régészeti helyszínen feltárulnak az elveszettnek hitt egykori erődítmény, az erdélyi bástya titkai: a látogató visszarepülve az időben a 16. századi Buda várfalainak tövében sétálhat, a Lőportár épületében pedig testközelből nézheti meg a 2018-ban, a BTM Vármúzeuma által vezetett ásatás során előkerült gazdag leletanyagot, használati tárgyakat, miközben az örökségvédelmi helyszínen testközelből szemlélheti meg az egykori bástya falait.

Hírek és rajongók
 
Képtár
  • T9 - Az első bástya kép 49395

Közeli előadások a helyen

Vadon Virágai - Mozgásszínház

Vadon Virágai - Mozgásszínház

T9 - Az első bástya · Budapest
szeptember 20. (19:00)
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Elmarad a halasztott POSZT is

Elmarad a halasztott POSZT is

Későbbi időpontra halasztják a 20. Pécsi Országos Színházi Találkozót (POSZT), amelyet június helyett szeptemberben szerettek volna megtartani.
 
Színház naptár

A '70-es években játszódó darab – a századvég magyar slágereivel

Hasonmások címmel tart ősbemutatót pénteken a zalaegerszegi Kvártélyház Szabadtéri Színház a mások mellett Komár Lászlónak, Máté Péternek vagy Cserháti Zsuzsának dalokat szerző Nagy Tibor szerzeményeinek feldolgozásával.

Az Anyád kínja után itt az Apád füle

Az évek óta telt házas Anyád kínja után az apaság rejtelmeibe nyújt betekintést az Orfeum legújabb vacsoraszínházi darabja.
Új színdarabok